ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΕΧΝΗ

 Με εμπειρία και παρουσία από το 1993 στην αγορά, η ιδιωτική Κυπριακή εταιρεία Αχιλλέας Φεραίος Εισαγωγές Εξαγωγές Λτδ, με ειδίκευση στις κατασκευές οικοδομικών μηχανημάτων και εργαλείων λανσάρει τα «Έξυπνα Εργαλεία».

Ο Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης κος Αχιλλέας Φεραίος, από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με την οικοδομική βιομηχανία. Βλέποντας τις απαιτήσεις και τα προβλήματα, άρχισε να ψάχνει τρόπους, μηχανήματα και εργαλεία που θα διευκόλυναν τις εταιρείες να έχουν μία γρήγορη και ποιοτική παραγωγή με χαμηλό κόστος. Αποφάσισε να αρχίσει να κατασκευάζει και να συναρμολόγα μηχανές του σοβά, -κάνοντας το σοβάτισμα παιχνίδι- και άλλων μηχανημάτων που εδραιώθηκαν στην κυπριακή αγορά με επιτυχία. Ταυτόχρονα αυτό οδήγησε και συνεργασίες με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους εξαρτημάτων, εμπλουτίζοντας την γκάμα της εταιρείας.

Σήμερα η εταιρεία προμηθεύει ένα ευρύ φάσμα οικοδομικών μηχανημάτων και εργαλείων στην εγχώρια αγορά της Κύπρου και εξάγει σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική. Με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό, με ειδίκευση στα μηχανήματα οικοδόμων παρέχουμε άμεση υποστήριξη  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο στο εργοτάξιο σας και στο εργοστάσιο μας.     

Κινητήρια Δύναμη της Εταιρείας μας, ήταν και παραμένει Πάντα να παρέχουμε το καλύτερο στους πελάτες μας.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας.